Bestill time

Familieterapeut

Hjelp

- Vi snakker ikke sammen lengre
- Følelsene er borte
- Tausheten skaper avstand
- Livet domineres av krangler og sårende diskusjoner
- Misforståelser og beskyldninger er en stor del av hverdagen vår
- Vi har ingen felles interesser
- Sexlivet fungerer ikke
- Utroskap
- Samlivet har blitt kjedelig og grått
- Økonomiske problemer kveler oss
- Vi er uenig rundt barn og grenser
- Hvordan takler vi tenåringen
- Svigerforeldrene tar kontrollen
- Sykdom

Noe dere kjenner dere igjen i? Ta kontakt så er dere snart i gang med å forbedre livskvaliteten. Husk at tidlig hjelp gir raskere resultater. Er dere for langt unna for et oppmøte kan vi ordne nettmøte.
Bestill time

Husk at tidlig 
hjelp gir 
raskere resultater

Hos oss er ingen problemer for små eller for vanlig. Vi tenker at jo før, jo bedre. Her får dere et godt alternativ og supplement til tradisjonell familieterapi. I stedet for å tenke at par- og familieutfordringer er sykdom som trenger terapi, ser vi på relasjonsproblemer som noe dere kan lære å håndtere. Derfor slipper dere også å brette ut mer enn det dere ønsker å dele for å få hjelp. Vi gir dere den beste kunnskap med gode strategier, så dere kan jobbe dere gjennom og ut av utfordringene.
Undervisningen er toveis, og vi finner sammen fram til hvilket område dere ønsker å fordype dere i. Vi jobber effektivt og målrettet i en avslappet atmosfære. Dette gir mulighet for varige løsninger som også kan overføres i mange andre sammenhenger.

Dere kommer med deres utfordring og lærer hvordan dere skal få grep om situasjonen. Det lønner seg å pleie parforholdet. Det er rett og slett bedre å leve i gode relasjoner.

For å leve er vel bedre enn bare å overleve?

Slik fungerer det:

Book et møte

Ta kontakt per telefon eller e-post. Sammen med familieterapeuten finner dere et passende tidspunkt. Time kan også bestilles via vårt bestillingssystem. 

Samtaler

Vi gjennomfører samtale, enten via oppmøte eller nettmøte.

Vil du booke en time?

Bestill time
© 2020 All rights reserved | Familieterapeut Lillian Kallasten
userscalendar-fullcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram